Futbol sala

L’Industrias sap dominar, sap patir i sap guanyar al Còrdova (6-2)

Els colomencs sumen tres punts molt importants per allunyar-se de la cua de la taula

L’Industrias Santa Coloma ha sumat una important victòria, la segona, de la lliga, al derrotar per 6-2 el Còrdova Patrimonio de la Humanidad. Els colomencs han fet una gran primera meitat i s’han avançat en el marcador, però els andalusos han reaccionat en la segona meitat i els locals han hagut de patir davant l’empenta visitant. Dues expulsions clares del Còrdova les ha aprofitat l’Industries, i quan els andalusos han atacat de cinc sense porter, els colomencs han sentenciat a porteria buida.

L’Industrias ha dominat la primera part i després d’uns primers minuts en que ha creat ocasions i ha enviat dues pilotes al pal, ha marcat dos gols en 30 segons de marge. David Peña i Uri Santos han avançat als colomencs davant un conjunt andalús que ha disposat d’alguna ocasió, però que ha estat ben controlat per la defensa local.

El Còrdova ha canviat totalment en el segon temps. Ha tingut ocasions clares en els primers minuts i en el minut 3 Guilherme ha marcat el 2-1. L’Industries tenia problemes i només es podia defensar. Una targeta vermella al visitant Zequi per doble groga ha permés als colomencs jugar dos minuts en superioritat i Bernat Povill ho ha aprofitat per marcar el 3-1 en el minut 32. Quatre minuts després els àrbitres han expulsat el porter del Còrdova per moure la porteria i han xiulat penal, que Àlex Verdejo ha transformat (4-1). Els andalusos han jugat de cinc sense porter i en la primera acció Perin ha fet el 4-2. L’Industrias ha aguantat i a un minut del final ha robat una pilota i Khalid ha marcat el 5-2 a porteria buida. Uri Santos ha arrodonit el triomf amb el 6-2 a vint segons del final a porteria buida.