Més esport

Més de 400 persones en la primera Fira de l’Esport d’hivern

El Club Poliesportiu de Puigcerdà va ser la seu de l’edició d’hivern de la Fira de l’Esport Català, organitzada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (Esportcat). La jornada va ser un èxit i hi van assistir més de 400 persones, que van gaudir de les diferents activitats proposades per les federacions esportives de Catalunya.

S’hi van fer activitats com cúrling, patinatge sobre gel, hoquei sobre gel, bike trial, falconeria, curses d’orientació, etc. Totes elles amb l’objectiu de divulgar l’activitat de les federacions catalanes i donar a conèixer diferents disciplines esportives d’hivern. Les federacions que hi van participarsón Esports d’Hivern, Ciclisme, Caça, Curses d’Orientació i Patinatge.

També s’hi van fer tallers i exhibicions, a més d’espais i estands, dirigits al públic familiar, perquè dels més grans als més petits tinguin l’oportunitat de fer algun tastet esportiu.

“Ha estat un èxit de participació. La gent ha pogut conèixer pràctiques esportives d’hivern i que estic segur que a partir d’ara aniran creixent cada cop més”, explicava Gerard Esteva, president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya. Lourdes Ravetllat, representant territorial de l’Esport a Lleida, Alt Pirineu i Aran valorava positivament aquesta primera edició: “Ha estat una gran festa i s’ha vist una gran afluència de públic que ha vist en primera persona diferents modalitats esportives”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)