Atletisme

El Cornellà Atlètic i l’AA Catalunya, campions catalans de cros per clubs a Vic

El Cornellà Atlètic i l’AA Catalunya han segellat aquest migdia a Vic el títol de campions de Catalunya de cros per clubs. Eric Lore, segon absolut i primer sub23, ha comandat l’equip cornellanenc que han completat Dani Álvarez, Àlex Salas i Pau Orive. El Cornellà Atlètic, que ja havia assolit la victòria el 2016, ha precedit l’AA Xafatolls, el defensor del títol i que ha tingut el vencedor individual amb Xavi Badia (24:31 en els 8.000 m), i el CA Vic.

En la prova femenina l’AA Catalunya ha obtingut la corona per quarta vegada (1985, 2012 i 2016), seguit per les amfitriones del CA Vic i l’Hospitalet Atletisme. La guanyadora individual del 42è Cros de Vic ha estat Laia Casajoana, de l’Hospitalet Atletisme, amb un registre de 29:53 (8.000 m). Les components de l’equip campió han estat Marina Freixa (segona absoluta i primera sub23), Loida Reyes, Clàudia Rodríguez i Marta Bayo.

El campionat català era selectiu per a l’estatal, que es disputarà el 18 i 19 de novembre a Sòria. Un total de 1540 atletes, repartits en un seixantena de clubs, han competit a la capital osonenca, des de la categoria sub10 a l’absoluta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)