Tennis

Derrota d’Espanya contra Canadà (0-2) en la Billie Jean King

Amb l’absència de Paula Badosa , que malgrat que està convocada no ha estat alineada i que surt d’una lesió, Espanya s’ha hipotecat avui a la Cartuja de Sevilla amb una derrota contra Canadà en la primera jornada del grup C de les finals de la copa Billie Jean King (0-2). La catalana Rebeka Masarova (65a de la WTA) ha perdut per 6-3 i 6-1 davant de la jove de 18 anys Marina Stakusic (258a), que ha completat un gran partit. En el segon duel, la tennista de la Val d’Uixó Sara Sorribes (51) no ha pogut frenar Leylah Fernández (35a) en un duel de números 1 extremadament anivellat: 7-6 (8) i 7-6 (7). Fernández, que perdia per 5-2 en el segon set i va reaccionar amb personalitat, va ser finalista de l’obert dels EUA l’any 2021. Espanya jugarà el segon partit demà contra Polònia –no abans de les 16h–, que té la baixa de la número1 i campiona de les WTA Finals Iga Swiatek.

En el primer partit de la jornada, Itàlia ha donat la sorpresa en el grup D i ha derrotat per 2-1 França, una dels favorites. El partit s’ha decidit en l’enfrontament de dobles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)