Atletisme

Pòquer català en la prova sub-20 de l’estatal de cros per clubs

Àmbar Tomàs (FC Barcelona), Marwa El Khouya (Lleida UA), Blanca Batlle (AA Palamós) i Ruth Martí (Unió Colomeca) copen les quatre primeres places a Sòria i es guanyen el bitllet per a la preselecció per a l’europeu de Brussel·les

Àmbar Tomàs (FC Barcelona), segellant una gran victòria amb suficiència, Marwa El Khouya (Lleida UA), Blanca Batlle (AA Palamós) i Ruth Martí (Unió Colomenca) van copar les quatre primeres posicions del campionat d’Espanya de cros per clubs en la categoria sub20, disputat diumenge a Sòria, i s’han guanyat la preselecció per a l’europeu de Brussel·les, el 10 de desembre. Cap de les quatre primeres classificades pertanyien a clubs que competien en el campionat per equips. En aquest aspecte va brillar el CA Canovelles (82 punts), que va assolir el subcampionat i s’ha guanyat la plaça per a l’europeu de clubs, que es disputarà el febrer a l’Albufeira. El títol va ser per al Polideportivo Getafe (70).

Per a l’atletisme català, també van pujar el podi l’equip del FC Barcelona, subcampió masculí sub18, mentre que individualment va destacar Adam Maijó (Adidas), subcampió sub23, Pere Mas (AA Xafatolls), subcampió sub16, i Amin Ezzitouni (Aldahra Lleida), tercer classificat sub16.

En la categoria absoluta, s’ha de destacar el subcampionat del Bikila de Madrid, integrat, entre d’altres, per tres atletes formats a Catalunya: Ibrahim Chakir (15è), Santiago Catrofe (21è) i Abdenasser Oukhelfen (27è). El petit dels Oukhelfen, Abdessamad, tot i que no va competir a Sòria està molt ben posicionat amb vista a formar part de la selecció per a Brussel·les a conseqüència dels seus bons resultats en les proves anteriors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)