El Granollers goleja el Valladolid (35-27) i es col·loca provisionalment segon

Pau Panitti (13 aturades i un 43% d’encert) i Ferran Castillo (7 gols de 8 llançaments) han estat claus en la reacció vallesana en la segona meitat

El Fraikin BM Granollers ha superat el Recoletas Atlético Valladolid amb suficiència (35-27) en la pugna per la part alta de la lliga i té pràcticament assegurat el bitllet per a la copa d’Espanya. El conjunt vallesà ha signat la sisena victòria consecutiva i es col·loca provisionalment en segon lloc a l’espera del que faci diumenge el Bidasoa a la pista del Cangas. Després d’una primera meitat anivellada (14-13), l’equip vallesà impulsat per les aturades de Pau Panitti (13 i 43%) i l’efectivitat de Ferran Castillo (7 gols de 8 llançaments) ha accelerat el ritme i ha deixat el rival sense capacitat de reacció.

Després d’un inici accidentat, amb tres exclusions en 4 minuts (dues per a Pere Arnau i una per a Oriol Rey), el Granollers s’ha activat i ha sabut redreçar el rumb. Liderats per Andrei Buzle (4 gols) en atac, el conjunt vallesà ha aprofitat millor les accions de superioritat –el Valladolid també ha rebut tres exclusions en 12 minuts– i ha obert una petita escletxa de 3 gols (10-7). El conjunt vallesà, amb algunes imprecisions, ha anat perdent efectivitat i clarividència i l’equip castellà ha empatat a 13 poc abans del descans. Les aturades de Pau Panitti, que ha entrat en pista en el tram final, ha impedit que la reacció val·lisoletana anés a més i el segon gol d’Antonio García ha deixat el parcial a la mitja part amb un ajustat 14-13.

A l’inici de la segona meitat, el Granollers ha tornat a ser molt perjudicat per l’arbitratge, amb dues exclusions més, i la tercera per Arnau. De totes maneres, no s’ha descompost. Al contrari, impulsat per les aturades de Panitti ha posat una marxa més i ha deixat el rival grogui amb un parcial de 8-2 (22-15). El temps mort de David Pisonero era obligat. El Granollers ja anava embalat i amb un Ferran Castillo molt inspirat no ha tingut problemes per mantenir una renda còmoda que ha arribat a ser de deu gols (33-23). Al final 35-27 i el Granollers cada cop més consolidat en la part alta de la classificació.