Futbol sala

Adolfo, amb una ruptura fibril·lar a l’abductor, incrementa la infermeria del Barça

L’ala del Barça Adolfo té una ruptura fibril·lar a l’abductor llarg de la cuixa dreta i incrementa la nòmina de jugadors lesionats a la infermeria blaugrana. El jugador colomenc és baixa segura pel partit de demà contra el Còrdova (18 h), en què els de Jesús Velasco intentaran assegurar el campionat d’hivern, i l’evolució de la lesió marcarà la seva disponibilitat en els pròxims compromisos. Catela, amb una fractura a l’escafoides del peu dret, i Adolfo s’afegeixen a les baixes ja conegudes de Sergio Lozano, Ferrao, Álex Yepes i Sergio González. Pel partit de demà tampoc estan convocats ni Matheus ni Freixas, que van forçar per ser a la fase elit de la Champions a Riga.

Amb tots aquests condicionats, la convocatòria de Velasco la conformaran els sis jugadors disponibles del primer equip i cinc reforços del filial: Dídac, Pau López, André Coelho, Kokoro, Antonio, Dyego, Pito, Erick, Touré, Aniol i Tapias.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)