Atletisme

Els nou de Laeken Park

Atletisme. Oukhelfen, Las Heras, Ait Alibou, Maijó, Vives, Batlle, El Khouya, Martí i Tomàs competeixen demà en l’europeu de cros a Brussel·les

El reusenc Abdessamad Oukhelfen (Nike) i el barceloní Aaron Las Heras (Playas Castelló), en la prova absoluta, lideren la delegació catalana en l’europeu de cros al Laeken Park de Brussel·les, la més nombrosa en la selecció espanyola amb un total de nou atletes. Oukhelfen afrontarà la seva tercera participació consecutiva en la competició avalat pels bons resultats previs i pel seu rendiment en les dues últimes edicions (dotzè el 2021 a Dublín i desè el 2022 al Piemont). La seva actuació va ser molt valuosa perquè la selecció espanyola es mantingués en places de podi en la classificació per equips. Acabat d’aterrar dels Estats Units, on viu i s’entrena, Aaron Las Heras debutarà en la prova absoluta després de dues participacions en la categoria sub 23. El curs passat ja va acreditar un meritori 22è lloc absolut en el mundial de l’especialitat.

Completen la delegació Naima Ait Alibou, en el relleu mixt; Adam Maijó, en els sub 23, i Aleix Vives, Blanca Batlle, Marwa El Khouya, Ruth Martí i Àmbar Tomàs, en els sub 20, tots acompanyats per la presidenta de la federació catalana, Mercè Rosich.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)