El Fraikin Granollers perd contra el Puente Genil (22-26), la segona derrota seguida

Els vallesans pràcticament sempre han anat per darrera en el marcador

El Fraikin Granollers ha perdut a casa contra l’Angel Ximenez Puente Genil per 22-26 en un partit en que pràcticament sempre ha anat per sota en el marcador. Els vallesans han encaixat la seva segona consecutiva en un partit amb poca efectivitat de cara a gol. El Granollers encara no s’ha assegurat la classificació per la copa d’Espanya, que hagués aconseguit amb un empat. Antonio Garcia i Bruno Reguart han marcat 6 gols cada un.

En la primera meitat els dos equips no han estat gaire encertats de cara a la porteria contraria i ha finalitzat amb un reduït 8-11 pel conjunt visitant. El Puente Genil s’ha avançar en els primers minuts i els vallesans han donat la vota al marcar (5-3) assolint la màxima avantatge en el primer temps. Els visitants han fet un parcial d’1-6 en els següents minuts i en el minut 25 s’han situat amb tres gols d’avantatge (6-9).

Els intents del Granollers per donar la volta al partit en la segona meitat no han donat resultat. Ha arribat a perdre de sis gols a deu minuts del final (14-20) i malgrat que un parcial de 4-0 ha donat una mica d’esperança el Puente Genil ha sabut controlar els darrers minuts.