Atletisme

Esther Guerrero fa bons els pronòstics en el campionat de Catalunya de cros curt a Vila-seca

En la prova masculina el títol ha estat per al sub23 Víctor Blasi

La banyolina Esther Guerrero ha complert els pronòstics i s’ha emportat el títol de campiona de Catalunya de cros curt a Vila-seca. La migfondista del New Balance ha pres la sortida amb el seu característic somriure i després de 2.000 m ha acabat amb el mateix rostre, amb un registre de 6:31 en un circuit molt tècnic. Guerrero ja havia guanyat el títol del cros curt català el 2019 a Calonge. Més disputada ha estat la pugna per les places del podi. Laia Casajoana (L’Hospitalet Atletisme) ha obtingut el subcampionat a l’esprint (6:36) per davant de la sub23 Paula Blasi (CE Universitari) i la sub20 Marta Mitjans (Playas de Castelló), totes dues amb 6:37, i de Marina Guerrero (Avinent Manresa), cinquena amb 6:38.

En la prova masculina, de pronòstic més obert, el títol se l’han jugat dos atletes de la categoria sub23, amb victòria final per a Víctor Blasi (Oriente Atletisme) per davant de Joan Bru (CE Universitari). Els dos primers han cobert els 2.000 m de la prova en 5:33 i 5:35, respectivament. Ha completat el podi Brahim Fateh (L’Hospitalet Atletisme), amb 5:38, per davant del també sub23 Eric Guzman (New Balance), amb 5:40.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)