Atletisme

Abdessamad Oukhelfen signa el setè lloc en l’europeu de cros

El reusenc Abdessamad Oukhelfen (Nike) ha signat el setè lloc en l’europeu de cros de Brussel·les, el seu millor resultat en la competició, i s’ha guanyat el bitllet per al mundial de Belgrad. En un circuit de Laeken Park molt exigent, amb algunes zones molt enfangades, el fondista català s’ha mantingut en tot moment a prop del cap de la cursa i ha estat de llarg el millor representant de la selecció espanyola, que s’ha hagut de conformar amb la sisena posició per equips. Oukhelfen ha cobert els 9.000 m de la prova en 30:40, a 23 segons del vencedor, el francès Yann Schrub (30:17). Tercer sub23 el 2019, l’atleta reusenc continua els seus progressos en el campionat després d’haver ocupat el dotzè i el desè lloc en les dues últimes edicions. El barceloní Aaron Las Heras (Playas Castelló), que s’estrenava en la prova absoluta, ha anat de més a menys per acabar 43è (31:46).

En el relleu mixt, el quartet espanyol, amb la vilafranquina Naima Ait Alibou (Playas Castelló), aspirava al podi, però no ha pogut complir les expectatives i s’ha hagut de conformar amb la vuitena plaça (20:44). Ait Alibou ha corregut el tercer relleu, quan l’equip ja havia cedit força segons respecte les places d’honor. El títol ha estat per a França. En la categoria sub23, Adam Maijó (Adidas) s’ha classificat 37è, mentre que la selecció espanyola s’ha quedat a les portes del podi, en quart lloc.

Aleix Vives, bronze sub20 per equips

En la prova sub20, l’atleta del FACVAC Valls Aleix Vives ha ocupat la 20a plaça, tercer de la selecció espanyola, i ha contribuït al bronze per equips del combinat estatal. En la cursa femenina, el conjunt espanyol s’ha classificat en onzena posició, amb quatre catalanes entre les sis integrants. Han puntuat Blanca Batlle (43a), de l’AA Palamós, i Àmbar Tomàs (48a), del FC Barcelona, i han completat l’equip Ruth Martí (65a), de la Unió Colomenca, i l’encara sub18 Marwa El Khouya (68a). de l’Aldahra Lleida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)