El Barça iguala el millor registre del curs a Osca (28-46)

El partit ja ha quedat enllestit a la mitja part, amb un espectacular parcial de 10-27

El Barça, amb una primera meitat amb un ritme trepidant (10-27), ha passat per sobre de l’Osca com una piconadora i ha acabant igualant el seu millor registre del curs a l’Asobal amb un resultat final de 28-46. En la segona jornada havia superat el Conca per un escandalós 46-18. Els màxims anotadors dels blaugrana han estat Hampus Wanne (9) i Oriol Zarzuela (6), que continua aprofitant els minuts de joc en el primer equip. Amb aquest triomf, l’equip de Carlos Ortega obté el títol honorífic de campió d’hivern abans de tancar la primera volta dimarts vinent contra el Port Sagunt (20.30 h).

La primera meitat del Barça ha estat espectacular. L’Osca, amb constants pèrdues de pilota, ha facilitat les transicions blaugrana. Els extrems, Hampus Wanne i Aleix Gómez, sortien com fletxes i amb 14 gols entre tots dos –9 per al suec i 5 per al català– han fet un autèntic descosit en la defensa aragonesa. L’efectivitat del Barça era brutal i el parcial dels primers 30 minuts un autèntic escàndol (10-27), a gairebé gol per minut. En la segona meitat, Carlos Ortega ha canviat el porter i els extrems –han entrat Gonzalo, Ariño i Zarzuela–, i el Barça ha abaixat el pistó. Amb el partit decidit, el joc ha estat més igualat, tot i que el parcial també ha estat favorable per als blaugrana j(18-19).