Handbol

El Fraikin Granollers signa un empat a Benidorm (29-29)

El Fraikin BM Granollers s’ha hagut de conformar amb un empat (29-29) en la seva visita a Benidorm, que tot i que li valdrà per assegurar-se el tercer lloc de la primera volta no acaba de trencar la mala dinàmica de les últimes jornades després de dues derrotes consecutives. Després d’una bona posada en escena vallesana (3-8), l’equip local ha reaccionat i ha arribat al descans amb un ajustat 15-16. La segona meitat s’ha convertit en un estira-i-arronsa, amb alternatives per tots dos conjunts. Bruno Reguart, un dels destacats del partit (4 de 4), ha anotat el 28-29 a 56 segons pel final, però el Port Sagunt ha replicat amb el gol del terrassenc i exjugador del Granollers David Roca per signar el definitiu empat a 29. L’equip català encara ha tingut l’última oportunitat per marcar, però el llançament de Ferran Castillo ha estat aturat per Samuel Ibáñez.

Abans de tancar l’any, el BM Granollers encara ha de disputar la copa d’Espanya, que es juga el cap de setmana a Irun. Dijous coneixerà el seu rival de semifinals, que serà un dels dos caps de sèrie, el Bidasoa o el Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)