Natació

El circuit català de trofeus incrementa la dotació econòmica

El Circuit Català de Trofeus de Natació repartirà aquesta temporada 32.400 euros en premis, 8.400 més que el curs passat. La gran novetat és que s’establirà un premi de 100 euros per Trofeu en cadascuna de les sis especialitats, tant masculina com femenina: papallona, esquena, braça, lliure, estils i fons. La 24a edició del circuit es va presentar ahir a la Sala de Plens de Can Serra, la seu central de la Diputació de Barcelona, amb la presència del president de la Federació Catalana de Natació Ramon Bosch, el diputat adjunt a l’Àrea d’Esports i Activitat Física de la Diputació Xavier Amor, el representant de la secretaria general de l’Esport i l’Activitat Física a Barcelona Josep March, a més de directius dels set clubs organitzadors i els nedadors premiats.

El calendari

El circuit ja es va iniciar el 5 de novembre a Manresa i es reprendrà el 13 i 14 de gener amb el Trofeu Alejandro López, a la piscina Fabra del CN Sant Andreu. Les altres cinc proves puntuables són: el Trofeu Club Natació Sabadell, Memorial Paulus Wildeboer (3 i 4 de febrer a Can Llong); el Trofeu Sant Jordi, Memorial Joan Ferri a la piscina Josep Vallès del CE Mediterrani (20 d’abril); el Trofeu Ciutat de l’Hospitalet (11 de maig); el Trofeu Ciutat de Mataró, Memorial Josep Masriera Ballescà (del 5 al 7 de juliol); i el Trofeu Ciutat de Terrassa, Memorial Jaume Cardellach (del 24 al 26 de juliol).

Sergio de Celis, el vencedor

Com és habitual, durant l’acte de presentació es va premiar als vencedors de l’última edició, el tres primers classificats de la qual van ser Sergio de Celis (CN Sabadell), Marina García (CN Sabadell) i Albert Escrits (CN Sant Andreu).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)