Atletisme

Els catalans Laura Rodríguez i Ilias Fifa s’imposen en el cros de Granollers

Els catalans Laura Rodríguez (Piélagos) i Ilias Fifa (AA Catalunya) han aconseguit la victòria en la 57è edició del Cros Internacional Catalunya Ciutat de Granollers. Laura Rodríguez ha fet un temps de 29:37 en els 8 km de la cursa i s’ha imposat en un final molt ajustat a la marroquina Douae Ouboukir per només un segon. La tercera plaça l’ha ocupat Marina Freixa (AA Catalunya) amb 29:58, mentre que el quart lloc ha estat per la seva companya d’equip Miriam Ortiz amb 30:08. La cinquena posició de la general i primera de la categoria sub-23 ha estat per la portuguesa Ana Silva amb 30:19.

Ilias Fifa, guanyador els anys 2012 i 2104 i segon la temporada passada, ha aconseguit la victòria en el circuit de 10 km amb un temps de 30:32 i ha superat per cinc segons el marroquí Mohamed el Ghazouny. La tercera posició del podi ha estat pel català Youssef Taoucsi (Playas Castelló) amb 30:39. Pol Espinosa (Iron Will Solideo) ha acabat cinquè amb 31:19, mentre que el primer sub-23, i sisè de la general, ha sigut Roger Suria (CA Igualada) amb 31:37.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)