Handbol

Presenten el TIE de Granollers, darrer test d’Espanya abans de l’Europeu

Es disputarà del 4 al 6 de gener amb la selecció estatal, Polònia, Eslovàquia i Sèrbia

El Torneig Internacional d’Espanya 2024 s’ha presentat aquest migdia a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Granollers. Aquest torneig es jugarà en el Palau d’Esports del 4 al 6 de gener del 2024, i serà el darrer test de la selecció espanyola abans de disputar el campionat d’Europa. Espanya tindrà tres potents rivals i s’enfrontarà a Polònia el dijous 4 (18 h), jugarà contra Eslovàquia el divendres 5 (20 h), i acabarà el torneig enfront Sèrbia el dissabte 6 (19 h).

En aquesta presentació han estat presents Alba Barnusell, alcaldessa de Granollers; Álvaro Ferrer, regidor d’esports; Jaume Fort, president de la Federació Catalana d’Handbol; Abel Garcia, assessor d’esports de la Diputació Provincial de Barcelona; i Francisco Blázquez, president de la Federació Espanyola d’Handbol.

El combinat estatal dirigit per Jordi Ribera arriba a la cita europeu en qualitat de subcampiona d’Europa i estan en joc totes les opcions per ser presents als Jocs Olímpics de París 2024. Aquest torneig de Granollers servirà per acabar de posar a punt el conjunt espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)