Més esport

L’esport en la maduresa, focus del ‘Sense límits’ de L’Esportiu

La sèrie de L’Esportiu de Catalunya Sense límits presenta una altra versió. L’esport en la maduresa centra el focus de les noves entregues, amb protagonistes que no es posen límits d’edat a l’hora de continuar vivint l’esport en primera persona. Dones i homes que són exemple de superació i que tenen l’esport com a element fonamental de la seva activitat, en edats avançades en què encara té més mèrit mantenir-se tant en forma. El primer protagonista de la sèrie, demà divendres, serà Jordi Pons, alpinista que amb 90 anys continua fent cims.

El Sense límits en la maduresa dona continuïtat a un projecte que va començar amb entrevistes amb esportistes que practiquen esport adaptat a alt nivell –Sense límits, vides paralímpiques–, va continuar amb Històries de superació i va obrir una nova versió amb el Sense límits. En clau femenina. Les entrevistes, les podreu trobar en format paper, a les planes de L’Esportiu, i també en suport audiovisual, a www.lesportiudecatalunya.cat i a les nostres xarxes socials.

La sèrie Sense límits en la maduresa té el patrocini de la Fundació Damm, la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)