Ciclisme

Rohan Dennis, arrestat per la mort de la seva dona

L’australià del Jumbo, que es va saltar el confinament quan vivia a Girona, acabava la seva carrera professional aquest 31 de desembre

Rohan Dennis (Adelaida, 1990) està en llibertat sota fiança després de ser arrestat per la mort de la seva dona, la també ciclista Melissa Hoskins (1991); atropellada per la camioneta de qui fou dos cops campió del mon de contrarellotge. Hoskins, que tenia dos fills amb Dennis, va ser campiona del mon de persecució el 2015 i quarta a Londres i cinquena a Río amb la selecció australiana. Professional de carretera del 2011 al 15, es va retirar el 2016 i ha mort a l’Hospital Royal Adelaide per les ferides causades per l’atropellament.

Dennis, acusat per conducció temerària, també va triomfar a la pista (dos ors i dues plates del 2009 al 12), on va guanyar plata als Jocs de Londres. A la carretera va córrer amb equips punters com el BMC, el Bahrain, l’Ineos i el Jumbo, amb qui acabava contracte aquest 31 de desembre. Doble campió del mon de CRI i rècord de la hora el 2015 (52,491 km), el 2020 es va saltar el confinament a l’abril quan vivia a Girona –va publicar unes fotos a les xarxes socials des del seu cotxe.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)