Ciclisme

Acord de col·laboració entre Foment del Treball i la Volta

La patronal col·laborarà amb la cursa per millorar la competitivitat del sector esportiu català i les relacions amb el món empresarial

Contribuir al creixement i dinamisme de la Volta a Catalunya, la 103a edició de la qual es du a terme del 18 al 24 de març amb sortida a Sant Feliu de Guíxols, és l’objectiu de l’acord signat pel president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, i el president de La Volta Ciclista a Catalunya, Rubèn Peris Latorre. Tres arribades en altura, seus que s’estrenen i altres que tornen a formar part del recorregut son els punts àlgids d’una cursa que s’instal·la a Mataró, Vallter, Sant Joan de les Abadesses, Port Ainé, Sort, Lleida, Altafulla, Viladecans, Berga, Queralt; amb final a Barcelona. “Des de Foment del Treball seguirem contribuint en la consolidació de Catalunya com a punt neuràlgic per a la celebració de grans esdeveniments mundials com La Volta, que repercuteixen en un impacte econòmic i social positiu pel país tant a curt com a llarg termini” diu Sánchez Llibre, mentre Peris destaca els beneficis que podrien trobar les empreses en un esdeveniment de primer nivell d’aquestes característiques: “La Volta és un aparador magnífic tant per empreses nacionals com per aquelles amb projecció internacional. Té una cobertura televisiva que assegura l’emissió televisiva de la prova amb una difusió a 190 països i els 5 continents, gràcies a 33 difusors internacionals. Així que les empreses poden trobar múltiples oportunitats de vinculació amb la prova”.

“La col·laboració publicoprivada sempre ha estat un èxit a Catalunya, forma part de la nostra cultura política i empresarial, mostra d’aquesta fórmula d’èxit van ser els Jocs Olímpics de 1992” posa en valor el president de Foment, que assegura estar compromès a col·laborar amb La Volta i millorar la competitivitat del sector esportiu català i la recerca contínua de sinergies amb el món empresarial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)