Esquí

Laia Sallés guanya el seu tercer or sub-18 en l’europeu de Flaine

L’esquiadora de Lles de Cerdanya Laia Sallés (CE Cerdanya Skimo Team) s’ha penjat avui la seva tercera medalla d’or en l’europeu d’esquí de muntanya que es disputa a Flaine (Alta Savoia), als Alps francesos, guanyant la cursa vertical sub-18 i completa un triple històric després d’haver endut la cursa individual i la cursa esprint. Sellés ha cobert el recorregut, de 500 metres de desnivell positiu, en 25:40 segons, i li ha tret gairebé un minut a l’eslovena Klara Velepec, que ha quedat segona. El podi l’ha completat la italiana Bertolina Melissa.

En la cursa vertical sènior femenina, la catalana Marta Garcia (CE Cerdanya Skimo Team) ha acabat tercera amb un temps de 23:09.24 i torna al podi després d’haver estat sisena en el mundial de l’any passat a Boí Taüll. L’or se l’ha penjat l’austríaca Sarah Dreier (22:26.06) i segona ha quedat la italiana Alba de Silvestro (22:44.89). Marc Raduà, per la seva banda, ha estat quinzè en la cursa sub-23 i Ot Ferrer ha acabat 21è. En dones sub-23, Maria Costa (AE Mountain Runners del Berguedà) ha acabat novena.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)