Atletisme

Adel Mechaal liderarà la selecció catalana en l’estatal de cros a Getafe

El palamosí, amb tres títols al seu palmarès, defensarà la victòria del curs passat a Ortuella, en què el combinat quadribarrat va ser subcampió

El palamosí Adel Mechaal (Asics Running), triple campió de l’especialitat (2017, 2022 i 2023), lidera la selecció catalana amb vista al campionat d’Espanya individual i per federacions de cros, que es disputa el 28 de gener a Getafe. Completen la convocatòria masculina, el gironí Abderrahim Ougra (Fent Camí Mislata), campió català a Mataró, Adam Maijó (Adidas), Jordi Torrents (Bikila), Santi Catrofe (Independent) i Xavier Badia (Bikila). Respecte l’any passat, són baixa els germans Abdessamad i Abdenasser Oukhelfen, que ara competeixen per la federació de Castella i Lleó, i Aaron las Heras, que continua la temporada als Estats Units. La selecció catalana defensa el subcampionat assolit a Ortuella (Biscaia).

Naima Ait Alibou i Laura Rodríguez, al capdavant de l’equip femení

Les internacionals Naima Ait Alibou (Bilbao Santutxu) i Laura Rodríguez (Tenerife Cajanarias) lideraran la selecció catalana femenina, que tindrà la baixa de la vallenca Marta Galimany (Adidas), flamant campiona a Mataró, però que reprendrà el seu calendari de proves en ruta. Completen l’equip Irene Batlle (Avinent Manresa), Laia Casajoana (l’Hospitalet Atletisme), Marina Freixa (AA Catalunya) i Mireia Guarner (Avinent Manresa). El conjunt quadribarrat va ocupar el sisè lloc la temporada passada.

El relleu mixt defensa títol

El relleu mixt, que es disputa per segon cop en el programa del campionat després del triomf del quartet català el 2023, el conformaran els germans Victor (Numantino) i Paula Blasi (Universitari), Joan Bru (l’Hospitalet Atletisme) i Marina Guerrero (Avinent Manresa).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)