Natació

L’equip lliure espanyol es queda a dos punts del bronze, però certifica la plaça olímpica

El conjunt de Mayuko Fujiki, amb quatre catalanes, ha sumat 302,8228 punts, però s’ha vist superat per la progressió de la selecció dels Estats Units d’Andrea Fuentes, amb una nota de 304,9021

La selecció espanyola, amb les catalanes Txell Mas, Paula Ramírez, Berta Ferreras i Iris Tió, s’ha classificat en quart lloc en la final de l’equip tècnic del mundial de Doha, però n’ha fet prou per segellar el bitllet per als Jocs Olímpics de París. Amb la puntuació global de les finals acrobàtica, tècnica i lliure, el conjunt comandat per Mayuko Fujiki ha obtingut la segona de les cinc places en joc, per darrera dels Estats Units, i per davant del Japó, Itàlia i el Canadà, que també competiran a la capital francesa l’estiu vinent.

Amb la targeta de dificultat més elevada (56,700) de la final de la rutina lliure, la llegenda d’Aladdin del conjunt espanyol ha superat els 300 punts (302,8228), però s’ha quedat per sota dels Estats Units d’Andrea Fuentes (304,9021), amb millor puntuació tant en impressió artística com en execució. L’equip xinès, sense fissures i que ja tenia la plaça guanyada pels Jocs, s’ha imposat amb autoritat (339,7604) per davant del Japó (315,2229).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)