Atletisme

El Barça, subcampió de la copa d’Espanya de clubs en pista curta

L’equip femení blaugrana repeteix el tercer lloc de l’última edició

El Barça, amb un frec a frec amb el Playas de Castelló, ha cedit el tron de la copa d’Espanya de clubs en pista curta per 10 punts de marge (84 a 74). La tercera plaça ha estat per al CA Fent Camí Mislata, tot i que ha empatat a punts amb la Real Sociedad (67). A pesar d’haver perdut potencial respecte el curs passat, l’equip blaugrana, que lidera el palmarès amb vint títols, els tres anteriors consecutius, s’ha mostrat molt competitiu i ha segellat cinc victòries parcials en les tretze proves del programa disputat a Antequera.

Mínima olímpica per Jordan Alejandro Díaz

La millor marca del campionat ha estat per al saltador blaugrana d’origen cubà Jordan Alejandro Díaz, que tornava a la competició després de gairebé un any per molèsties al genoll i en el seu segon intent ha volat fins a 17,37 m, mínima olímpica per als Jocs de París. També han sumat 8 punts per al Barça el jove de 18 anys Pol Elvira, una de les sensacions de la velocitat aquest hivern i que ha superat el rècord de Catalunya sub20 i ha igualat l’estatal de 60 m (6.72), Carlos Tobalina en pes (19,99), Paco García-Valladares, en 800 m (1:49.50), i Ugaitz Pérez en alçada (2,07 m). La puntuació blaugrana ha quedat llastada per la retirada de Miquel Gasch en els 200 m.

El Barça femení repeteix el tercer lloc

En la copa femenina, el Barça, amb 73 punts, ha repetit el tercer lloc de l’última edició per darrera del Playas de Castelló (82,5), que ha signat el doblet i ha pres el títol al València (81,5). L’equip blaugrana no ha sumat cap triomf parcial i els resultats més destacats han estat els segons llocs de Mònica Borraz en pes (14,92 m), Elba Parmo en 60 m tanques (8.27) i Raquel Echevarria en 1.500 m (4:33.93).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)