El Barça tomba el Conca amb solvència (21-36) i ja és a punt per a la represa de la Champions

El Barça, amb una gran actitud defensiva, ha resolt amb solvència la visita a la pista del Conca (21-36) per refermar el seu lideratge a la lliga Asobal i demostrar que és a punt per reprendre la Champions, dimecres vinent a la pista del GOG. L’equip blaugrana ha fet un partit molt complet i seriós, i individualment ha destacat l’aportació ofensiva del jove pivot madrileny Javi Rodríguez, autor de 8 gols en 8 llançaments. A última hora ha estat baixa Hampus Wanne, que s’ha quedat a Barcelona perquè ha estat pare.

El Barça ha començat embalat. Amb les primeres aturades d’Emil Nielsen i els gols en transició, a un per minut, ha segellat un primer parcial d’1-6. Lidio Jiménez ha demanat temps mort per posar ordre al seu equip. El conjunt blaugrana, però, continuava en mode piconadora i s’enfilava fins al 2-9. L’exclusió de Javi Rodríguez ha donat aire al Conca, que ha retallat diferències amb un parcial de 4-0 (6-9). Ha estat un miratge. El Barça, amb un inspirat Javi Rodríguez (6 gols), ha tornat a prémer el peu de l’accelerador i ha arribat al descans amb la victòria encarrilada (9-18). Nielsen ha completat els 30 primers minuts de joc amb 9 aturades i un encert del 50%.

En la segona meitat, Carlos Ortega ha fet sortir d’entrada Gonzalo, Aleix, Carlsbogaard i Frade, que no havien jugat el primer temps. Nous protagonistes, però mateix guió. El Barça ha jugat en tot moment molt concentrat i no ha deixat cap escletxa per a la reacció local. El partit se li ha fet llarg al Conca, que ha acabat sucumbint per un màxim desavantatge de 15 gols (21-36).