Natació

Mario Mollà es classifica per la semifinal dels 50 m papallona del mundial

El relleu de 4x100 m lliure d’Espanya, amb Mollà, passa a la final i s’assegura la plaça olímpica

Mario Mollà s’ha classificat per la semifinal dels 50 m papallona del mundial que s’està disputant a Doha. El nedador del CN Terrassa ha fet 23.37 en les eliminatòries i ha passat a la semifinal amb el desè millor registre dels participants. Mario Mollà també ha format part del relleu 4x100 m lliure d’Espanya que s’ha classificat per la final amb un temps de 3:14.71, i ho ha fet amb la setena millor marca. Espanya s’ha assegurat la plaça olímpica en el relleu 4x100 m lliure ja que faci el que faci en la final està en el top 16 olímpic.

Han completat el relleu l’aragonès Luis Domínguez, el mallorquí del CN Sabadell Sergio de Celis i l’extremeny del CN Terrassa César Castro.

Paula Juste (CN Lleida) ha finalitzat amb el dinovè temps en la prova dels 100 m papallona i no ha entrat entre les setze millors que disputaran aquesta tarda la semifinal. La lleidatana ha fet un temps de 59.82, la seva tercera marca de sempre, i per cinc dècimes s’ha quedat fora de la semifinal. En els 100 m braça Carles Coll (CN Sabadell) ha finalitzat en el 27è lloc amb una marca d’1:01.50, que és el seu segon registre de sempre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)