Natació

Gran sisena posició de Mario Mollá en la final dels 50 m papallona del mundial

El nedador del CN Terrassa ha fet un temps de 23.29

Mario Mollá (CN Terrassa) ha acabat en una gran sisena posició en la final dels 50 m papallona del mundial que s’està disputant a Doha. Ha fet una bona sortida i s’ha mantingut en la lluita amb els millors, i ha acabat amb un temps de 23.29. Havia entrat amb el tercer millor registre en la final, però en una prova tant curta les diferències són mínimes i les marquen petits detalls. El títol mundial ha estat de manera sorprenent pel jove portuguès de 20 anys, Diogo Martos Ribeiro que s’ha imposat amb 22.97. Ha superat al gran favorit, el nord-americà Michael Andrews, que ha estat segon amb 23.07. Per només una centèsima l’australià Cameron McEvoy ha acabat tercer amb 23.08.

Després de la final Mario Mollá ha comentat: “Ha sigut una cursa difícil, crec que personalment m’ha pogut una mica a pressió. Estava molt nerviós. Al final és un 50 i hi han molts factors que poden variar el temps que facis. Estic content perquè és la meva primera final internacional de gran nivell”. També ha comentat la segona prova que disputarà els 100 m papallona, el divendres: “Em jugo un lloc per a París. A veure si amb una mica de sort el divendres puc fer la mínima A per les olimpíades i així ja estic més tranquil”.

El mallorquí Hugo González s’ha classificat per la final dels 100 m esquena amb el tercer millor registre. Ha fet una marca de 53.22 que torna a ser mínima olímpica, la segona en un dia ja que també l’havia fet en les eliminatòries del matí.

Nic Fink ha guanyat el títol mundial dels 100 m braça, mentre que el gran Adam Peaty s’ha vist relegat a la tercera posició. El nord-americà s’ha imposat amb 58.57, i en mig dels dos s’ha situat l’italià Nocolo Matinenghi amb 58.84. L’anglès ha acabat amb 59.10. En els 100 m papallona l’alemanya Angelina Kohler ha complert els pronòstics i s’ha emportat la medalla d’or a imposar-se amb 56.28 per davant la nord-americana Claire Curzan que ha fet 56.61. En l’última final del dia la nord-americana Kate Douglass s’ha imposat clarament en els 200 m estils amb 2:07.05, i ha superat per més d’un segon i mig la canadenca Sydney Pickrem que ha fet 2:08.56.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)