Espanya venç Montenegro (15-12) i lluitarà per les medalles del mundial

La selecció espanyola masculina s’enfrontarà a Itàlia en la semifinal

La selecció espanyola masculina s’ha classificat brillantment per la semifinal del mundial de Doha al derrotar per 15-12 (5-2, 3-5, 5-0 i 2-5) Montenegro en el primer partit de quarts de final Espanya, amb nou jugadors catalans, ha fet un gran inici de partit, i un enorme inici de segona meitat que ha estat quan ha sentenciat l’enfrontament. Perrone ha marcat cinc gols, i Granados n’ha fet quatre.

La selecció espanyola ha iniciat el partit molt centrada i ha marcat quatre gols en menys de quatre minuts (4-0), amb Perrone i Granados inspirats. S’ha arribat al final del primer quart amb un 5-2. En l’inici del segon període s’ha aconseguit un avantatge de tres gols (6-2), però els montenegrins han reaccionar, han millorat la defensa, han fet un parcial de 0-3 i s’ha situat a només un gol. S’ha arribat al descans amb un ajustat 8-7.

En la segona meitat el combinat estatal s’ha tornat a posar les piles, el porter Lorrio ha començat a fer aturades i en atac Granados i Tahull han marcat dos gos cada un per un parcial de 5-0 que han portat el resultat a 13-7 al final del tercer període. En l’inici del darrer quart Espanya ha mantingut l’avantatge, i només en es darrers minuts Montenegro ha aconseguit maquillar una mica el resultat.

El rival d’Espanya en la semifinal serà Itàlia que ha guanyat el seu quart de final contra Grècia per un ajustat 10-11.