Natació

Consistent a l’elit

Natació artística. L’equip estatal, amb vuit catalans, va guanyar quatre medalles a Doha i va classificar l’equip i el duet per a París

La selecció espanyola va saltar a l’aigua en nou modalitats de la natació artística en el mundial de Doha, va pujar al podi en quatre i en quatre més va ser quarta. El combinat estatal, amb vuit nedadors catalans, no va poder repetir les set medalles del mundial de Fukuoka del 2023, però es va tornar a mostrar consistent a l’elit mundial i va classificar l’equip lliure i el duet lliure per als Jocs Olímpics de París. Aquest cop no hi va haver cap medalla d’or i va destacar l’actuació de Dennis González, amb un segon lloc en el solo lliure i en el duet mixt lliure amb Mireia Hernández. L’equip tècnic, amb Txell Mas, Paula Ramírez i Iris Tió, també van ser subcampió mundial. Iris Tió, fent parella amb l’andalusa Alisa Ozhogina, va completar la collita de medalles amb el bronze en el duet tècnic.

La bona feina de Mollá

Mario Mollá va disputar dues finals individuals en el mundial i va ser sisè en els 50 m papallona i setè en els 100 m papallona, en què va fer la mínima olímpica. També va formar part dels equips de 4x200 m lliures, 4x100 m lliures i 4x100 m estils, els dos darrers amb Carles Coll, que va aconseguir el bitllet olímpic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)