Futbol sala

Ferrão anuncia que deixarà el Barça a final de curs

Després de deu temporades al club blaugrana, el pivot de Chapecó s’acomiada de l’afició amb una carta i un emotiu vídeo i diu que encara li queden títols per guanyar i gols per marcar d’aquí a finals de juny

Són dies d’emocions fortes a la secció de futbol sala del Barça. Dissabte Sergio Lozano, el capità, tornava a jugar al Palau Blaugrana després de superar la seva quarta lesió greu al genoll i avui Ferrão, l’altre jugador de referència de l’última dècada, ha anunciat que deixarà el club a final de curs. El pivot de Chapecó, que es troba en la fase final de la recuperació d’una lesió al tendó d’Aquil·les del peu esquerre, proclama la seva estima pel club on ha aconseguit tots els títols possibles, però tots els cicles s’acaben: “Tenia l’oportunitat de seguir, però les històries més boniques s’acaben al capdamunt i jo aquí he aconseguit tots els meus somnis i és hora de marxar.” En tot cas, Ferrão diu que encara li queden títols per guanyar i gols per marcar d’aquí fins a final de temporada.

La seva carta de comiat: “Molt bones culers i seguidors del futbol sala. Abans de res heu de saber que us tinc un respecte enorme per tot l’afecte que m’heu demostrat sempre i per això us vull explicar una cosa important i vull que ho sapigueu per mi: la temporada que ve no jugaré més al Barça.

Tots els cicles s’acaben, i el meu al club, que ha estat un cicle meravellós i els millors anys de la meva carrera esportiva sens dubte, acabarà el proper 30 de juny.

He estat tan feliç al Barça i amb tots vosaltres que crec que mereixeu una explicació i la veritat. I aquí no hi ha res a amagar per cap de les parts. Jo vull el Barça i em sento molt estimat pel Barça. Però ara toca separar els nostres camins i és el millor per a tothom. La veritat? Tenia l’oportunitat de seguir, però les històries més boniques s’acaben al capdamunt i jo aquí he aconseguit tots els meus somnis i és hora de marxar.

En deu temporades al Barça he guanyat tots els títols possibles, he gaudit jugant al Palau amb el millor ambient del món, sentint sempre l’estima de l’afició i dels Dracs. Ho he donat tot per aquesta samarreta. Creieu-me, tot és tot! I puc dir sobretot que he estat molt feliç i em sento molt agraït al club i a l’afició per tot allò que hem aconseguit junts, que no és poc.

Aquí he guanyat tots els títols possibles, he marcat més de 300 gols amb el Barça i he estat nomenat tres vegades seguides millor jugador del món, uns èxits que mai no haurien estat possibles sense portar aquest escut al pit i tenir els millors sempre al meu equip, grans companys i amics que portaré sempre al cor.

No tot ha estat bonic, és veritat, també he patit amb les lesions però també sempre he aconseguit tornar al màxim nivell i ben aviat em tornareu a veure a les pistes. Encara em queden alguns títols i gols per marcar al Barça i, compte Búfal que no t’acabi enxampant!

I també en aquests mals moments el Barça m’ha donat suport i junts ho hem aconseguit superar tot. Fins al darrer moment.

Estic molt orgullós de tot el que he aconseguit al Barça i la meva família i jo, inclosa la Martina, la meva filla catalana, serem culers per sempre.

Us vull i sento que el Palau sempre serà casa meva. I per això estic segur que la relació no es trenca encara que me’n vagi. Perquè el Barça és la meva vida i ho serà per sempre.

Gràcies de cor.”

El palmarès

Ferrão és història viva de la secció de futbol sala del Barça. Va arribar al club el juny del 2014 i des d’aleshores ha guanyat 22 títols: 4 lligues, 2 Champions, 3 copes d’Espanya, 4 copes del Rei, 3 supercopes d’Espanya i 6 copes Catalunya. Amb 305 gols, és el segon màxim golejador amb la samarreta blaugrana, només per darrera de Sergio Lozano, que n’ha marcat 330.

El substitut

Tot i que no s’ha fet oficial, sembla que el Barça podria tenir lligat el substitut de Ferrão en la posició de pivot. El que més agrada a Jordi Torras, mànager de la secció, és el també brasiler Vinícius Nunes Rocha, de 28 anys i que acaba contracte amb el Benfica. Precisament, el club portuguès podria ser també una de les destinacions de Ferrão després de no haver acceptat l’oferta de renovació a la baixa del club blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)