Futbol sala

L’Industrias venç el Betis en un bon partit (6-1) i entra en la zona de ‘play-off’

Els colomencs han sentenciat en la segona meitat

L’Industrias Santa Coloma ha guanyat per 6-1 el Betis i ha entrat en la zona de play-off a falta de que es completi aquesta vintena jornada. Els colomencs han fet un bon partit i han remuntat un gol inicial dels andalusos. Al descans ja dominaven per 2-1 i en la segona meitat l’Industrias ha assegurat la victòria amb un gran encert davant la porteria contraria.

Els colomencs han iniciat el partit amb un gol en contra en el minut tres, però s’han refet molt bé i amb gols de Peña i Verdejo han arribat al descans amb un 2-1 al seu favor. En la segona meitat han disposat de bones ocasions per ampliar la diferència fins que Khalid ha aconseguit el 3-1. A la porteria Borja ha fet bones aturades i en els últims minuts han sabut aguantar els atacs de cinc sense porter del Betis. A dos minuts del final Povill ha anotat el 4-1 a porteria buida. Els andalusos han disposat d’una ocasió de doble penal, però el porter Borja l’ha aturat, i en l’últim minut els colomencs també n’han desaprofitat un. Aquest darrer minuts ha estat una bogeria, i Verdejo i Cardona han situat el 6-1 definitiu.