Handbol

El Barça no afluixa contra el Valladolid (42-27)

El Barça ha complert amb nota l’expedient contra el Valladolid (42-27) en la 19a jornada de la lliga Asobal i ja es podrà focalitzar en el decisiu partit de dijous contra el Magdeburg, en què pot certificar el lideratge en la fase de grups de la Champions. Amb una gran predisposició defensiva, l’equip blaugrana ha tornat a aplicar el mateix manual que contra el Porto i ha castigat el rival amb una velocitat de vertigen. Amb molta rotació de banqueta, Haniel Langaro (7 gols) i Petar Cikusa (6), que ha exercit de director d’orquestra, han liderat l’aspecte golejador d’un partit que ja estava encarrilat a la mitja part (21-12).

Tot i les poques hores de recuperació després del partit contra el Porto, el Barça ha sortit molt endollat. Actiu en defensa, amb ràpides transicions i amb les canonades de Langaro l’equip blaugrana ha marcat territori des del primer moment. Després d’un parcial de 8-3 (12’) el tècnic val·lisoletà David Pisonero ha demanat temps mort per aturar aquesta dinàmica. Per moments, el Valladolid ha ajustat la defensa, però amb les rotacions el Barça ha posat una marxa més i a còpia de contraatacs ha arribat a l’equador amb una màxima renda de 9 gols (21-12).

En els primers minuts després de la represa, un parcial de 5-0, aprofitant una exclusió del rival, han inflat la renda del Barça per sobre dels dos dígits. Amb el partit decidit, Carlos Ortega ha fet jugar tota la segona meitat al jove del filial Ian Barrufet, que ha aprofitat l’oportunitat per marcar 5 gols. També ha disposat de minuts (17’) el porter Filip Saric, que ha pogut contribuir al triomf de l’equip amb 4 aturades. El partit se li ha fet llarg al Valladolid, que ha arribat a perdre de fins a 17 gols (41-24). Al final, el desavantatge s’ha quedat amb 15 (42-27).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)