El Sarrià passa per sobre del Banyoles (35-22)

El Sarrià suma la vuitena victòria en les últimes 10 jornades i no perd cap partit de lliga des del 25-27 amb el Bordils el 6 de desembre, i consolida les seves aspiracions de disputar la fase d’ascens, tot i les baixes de Guillem Lozano, Nitu Pórtulas i Martí Arnau. Pep Arnau, Adrià Font i Iñaki Gutiérrez, els màxims golejadors amb 6.

El Banyoles, que va guanyar per 32-31 a la primera volta, s’ha vist superat des del parcial de 5-1 (10-5) que forçava el temps mort de Carles Ramonet i només en els últims tres minuts i mig de la primera meitat i després del 16-7 amb superioritat per l’exclusió de Masmiquel els visitants aprofitaven la relaxació defensiva per lligar un 0-3 17-11 i ajustar el resultat al descans (18-11, 6è gol de Pep Arnau).

Dues exclusions banyolines (21-12, Iñaki Gutiérrez als 7 metres) donaven una altra oportunitat als de Josep Espar, que amb la mixta a Guiérrez arribarien a manar de 10 superat el minut 5 (22-12, Pararols) i d’11 en el 14’ (26-15 Adrià Font) i de 12 a 7 i mig pel final (31-19 Lucea).