Més esport

Els The WindGames 2024 tanquen la seva setena edició amb rècord d’Espanya

El túnel de vent d’Empuriabrava ha acollit aquest cap de setmana a l’elit mundial del paracaigudisme indoor en la setena edició dels The WindGames. Més de 180 voladors i 79 equips han competit en 6 categories. L’esdeveniment ha estat organitzat per Windoor Empuriabrava amb el suport de l’ajuntament de Castelló d’Empúries.

La competició internacional de vol indoor acaba amb un balanç espectacular. A la massiva participació es suma l’alt nivell dels esportistes, que han batut el rècord de punts d’un equip espanyol dins del campionat d’Espanya en la categoria 4way FS confirmant al túnel de vent de Windoor Empuriabrava com un referent mundial en el mapa de les competicions internacionals.

L’equip de Papea1 amb els voladors Óscar Marshal, JC González, Cristian Moltó, i Antonio Gómez ha aconseguit una marca de 265 punts superant en 10 punts el seu propi rècord establert l’any passat en el Campionat d’Espanya celebrat en WindoorBarcelona. El seu cap de files, Óscar Marshal, destaca que “el nivell dels participants i de la competició millora any rere any.” El seu equip representarà a Espanya en el campionat mundial que se celebrarà a Macau el mes vinent d’abril.

El director dels The WindGames Vincent VanLaethem s’ha mostrat “molt satisfet pels resultats obtinguts i per l’acolliment del públic fidel de Windoor” i promet tornar l’any que ve amb un dia més de competició.

Pel que fa als resultats, el més destacat ha estat la victòria en 2Way Dyamic dels Fanatics formats per Landon Karaberis de només 15 anys i James Rogers en una competida final amb l’equip espanyol dels Dodos format Dani Gallego i Lewis Hard. La resta de guanyadors han estat: MammaMia en FS Spanish Promotion, Papea1 en FSSpanish Championship, Sofiya Korkhina en Freestyle Júnior, James Rogers en Freestyle i Només Speed, Kings of the Sky en 4Way Dynamic, VFS Windoor Bcn en VFS i Aethers en VF.

A l’acte han assistit Anna Massot alcaldessa i Rafael Girón i regidor d’esports de Castelló d’Empúries, Pere Casellas conseller comarcal de turisme, José Javier Álvarez Castillejo president de la Federació Aèria Espanyola i Paloma Granero secretària tècnica de paracaidísmo de la FAE.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)