Ciclisme

Helena Casas guanya tres medalles d’or en l’estatal de pista

Gran actuació dels catalans en el campionat d’Espanya de pista elit, sub-23 i paraciclisme

Helena Casas ha estat una de les destacades en el campionat d’Espanya de pista i ha guanyat les tres medalles d’or en les tres proves que ha disputat en el velòdrom de Galapagar, a madrid. La corredora de Vila-seca, de 34 anys, ha revalidat els títols estatals de les proves de velocitat, 500 m contrarellotge i Keirin. La selecció catalana ha tingut una gran actuació en el campionat d’Espanya de pista elit, sub-23 i paraciclisme i ha tornat amb deu títols i un total de dinou medalles.

L’equip de Catalunya ha guanyat la velocitat per equips amb Itmar Esteban, Gerard Garcia i Manel Usach, mentre que ha acabat tercer en l persecució per equips amb Jaume Villar, Tomàs Deosdat, Erik Martorell i Ivan Viladrich. Erik Martorell ha estat el campió d’Espanya d’eliminació, mentre que ha acabat segon en la puntuació. Mireia Benito ha sigut segons amb el seu equip Insurance Soudal en la persecució per equips, i Laura Rodríguez ha acabat tercera en persecució.

En el paraciclisme Carla Grau ha estat la campiona en 500 m contra rellotge, scratch, Òmnium, persecució i velocitat de la categoria WC3, mentre que Juanjo Méndez ha estat subcampió de persecució, el quilòmetre contrarellotge i l’scratch de la categoria MC1. Jaume Morales ha estat tercer en persecució de la categoria MC3 i Joan del Rio, tercer en scratch, també en MC3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)