Tennis taula

L’Enoli Les Borges Vall venç el Linares (3-1) i jugarà la final de la copa masculina

El Miró Ganxets Reus perd la semifinal femenina contra el Priego per 1-3

L’Enoli Les Borges Vall s’ha classificat per la final de la copa masculina que s’està disputant a Tarragona, mentre que el Miró Ganxets Reus ha quedat eliminat en la semifinal de la copa femenina i s’haurà de conformar amb la tercera plaça. El conjunt lleidatà ha guanyat la semifinal per 3-1 contra el Tecnigen Linares i disputarà la seva quarta final consecutiva, en la que ha guanyat els dos darrers títols. El seu rival serà el Priego que ga derrotat per 3-1 el Leka Enea. El conjunt reusenc ha perdut la semifinal contra el Priego Mujer i Progreso per 1-3.

En els quarts de final el Miró Ganxets Reus ha superat per 3-1 el Tecnigen Linares, mentre que en la fase de grups ha guanyat per 3-0 al Priego Mujer y Progreso B i ha perdut per 0-3 contra l’UCAM Cartagena. En el grup 2 de la fase inicial el Girbau Vic ha ganyat per 3-2 al Leka Enea i ha perdut per 0-3 contra el Tecnigen Linares, hi ha hagut un triple empat i al ser tercer ha quedat eliminat.

L’Enoli Les Borges Vall ha superat els quarts al derrotar per un ajustat 3-2 l’Universidad de Burgos. En aquests quarts de final el CER Robin Prisco L’Escala ha quedar eliminat al ser derrotat per 0-3 pel Leka Enea. En la fase de grups el conjunt de les Garrigues ha acabat primer després de vèncer per 3-0 el Collado Mediano i el Múrcia. Els empordanesos han acabat primers de grup després d’un triple empat al guanyar per 3-1 el Leka Enea B i perdre per 2-3 contra l’Alacant. En la fase de grups ha quedat eliminats el CTT Olot amb un triple empat que l’ha deixat segon. Ha guanyat per 3-2 el Tecnigen Linares i ha perdut per 2-3 contra l’Hortitec Alzira. Les Borges General d’Olis ha perdut els dos partits de grup, per 0-3 contra el San Sebastian de los Reyes i per 1-3 enfront el Franciso Pomares Elx i també ha quedat fora de competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)