Pàdel

Ari i Paula inicien amb triomf la nova era a Riad

Pàdel. Les números 1 superen per 7-5 i 6-1 Talaván-Rodríguez en els setzens en el Premier Padel 1, el primer torneig del nou circuit unificat

Ari Sánchez i Paula Josemaría, les números 1, van iniciar amb un triomf a Riad (Aràbia Saudita) la seva trajectòria del circuit unificat Premier Padel, que va absorbir el World Padel Tour i que consta de 25 tornejos dels cinc continents i inclou, per primera vegada, la competició femenina. El Masters es jugarà a Barcelona del 18 al 22 de desembre. La catalana i l’extremenya van derrotar Talaván-Rodríguez per 7-5 i 6-1 i jugaran els vuitens contra Ksenia Sharifova i Esther Carnicero. La barcelonina Lucía Sainz i la murciana Patty Laguno, per la seva banda, van superar Cánovas-Velasco per 6-4, 3-6 i 6-1 i se les hauran amb Virseda-Osoro. La berguedana Sara Pujals i la italiana Giorgia Marchetti es van desfer de les catalanes Sandra Bellver i Laia Rodríguez i jugaran contra les potents Marta Ortega i Gemma Triay, la tercera parella del rànquing. En masculí, el tarragoní Ton Sans i el madrileny David Gala van perdre en els setzens contra Chingotto-González –6-2 i 6-2– i també van cedir el vigatà Arnau Ayats i el malagueny Francisco Guerrero contra Stupa i Di Nenno per 6-4 i 6-3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)