Waterpolo

L’anuari es fa gran

Waterpolo. Amb Marc Larumbe i Bea Ortiz a la portada, la 15a edició de la publicació inclou també els màsters, l’Ability i els Panteres Grogues

La 15a edició de l’Anuari del Waterpolo Català, una eina indispensable per tots els jugadors i seguidors d’aquest esport tan arrelat al país, es va presentar ahir amb tots els honors al Museu Olímpic de Barcelona. No van faltar a la cita els jugadors internacionals Marc Larumbe i Bea Ortiz, els dos protagonistes de la portada d’aquesta edició, amb l’emblemàtica piscina Sant Jordi com a escenari, un dels fets distintius d’aquesta publicació. “És el millor anuari i el més complet”, assegura el seu autor, Dani Pajuelo. La gran novetat d’aquesta edició és la incorporació dels equips de la lliga catalana màster, el waterpolo Ability i els components dels Panteres Grogues, amb la qual cosa es radiografia tota la “realitat del waterpolo català”. Des dels benjamins fins a la categoria màsters i a través de 204 pàgines es fa el recull de fins a 282 equips federats de 36 clubs. En l’annex final, també hi apareixen la relació dels àrbitres i auxiliars, els jugadors catalans que han format en els grans campionats amb les seleccions espanyoles, els premis Anuari i un palmarès històric.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)