Atletisme

Guerrero i Mechaal, finalistes en 1.500 m

La migfondista banyolina i el palamosí fan valer la seva experiència i demà estaran entre els millors de la distància a l’Emirates Arena de Glasgow

Els migfondistes catalans Esther Guerrero (34 anys) i Adel Mechaal (33), els dos atletes més veterans de la delegació espanyola, van segellar amb solvència el seu accés a la final dels 1.500 m del mundial indoor de Glasgow, que es disputarà en la sessió de cloenda de diumenge. Per a la banyolina serà la seva primera final d’un mundial, mentre que el palamosí s’estrenarà en els 1.500 m després d’haver estat finalista en 3.000 m a Birmingham 2018 (5è) i Belgrad 2022 (7è). Amb un palmarès espectacular en campionats estatals, tant Guerrero com Mechaal van fer una molt bona lectura de la cursa i van complir amb nota el seu objectiu. Amb l’etíop Freweyni Hailu i el noruec Narve Gije Nordas com a referència, els dos atletes catalans van reaccionar en els moments clau de la prova. Sense temps de repesca, Guerrero va ocupar el tercer lloc (4:14.23) de la primera sèrie –passaven les tres primeres– i Mechaal, el segon de la segona (3:42.85).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)