Futbol sala

L’Industrias treu un bon punt de la pista de l’Inter (3-3)

Un gol de Bernat Povill en el penúltim minut ha donat l’empat als colomencs

Un gol de Bernat Povill en el penúltim minut ha donat un bon punt a l’Industrias Santa Coloma en la seva visita al pavelló Jorge Garbajosa (3-3). Els colomencs s’han avançat dos cops, han arribat al descans amb avantatge i, tot i que l’Inter Movistar ha remuntat en la segona part, han acabat traient un punt.

L’Industrias ha marcat aviat el 0-1, en una bona acció personal d’Álex Verdejo, que ha robat la pilota i ha marcat (3’). Raya (9’) ha empatat per als madrilenys, que han buscat el segon però han topat amb bones intervencions de Borja a xuts de Drahovsky. I a l’altre costat, Tolrà ha tornat a situar amb avantatge els colomencs, amb l’1-2 (17’).

No ha començat bé la segona part per a l’Industrias, que ha rebut l’empat, de Fits (23’). I Raúl Gómez ha concretat la remuntada de l’Inter amb el 3-2 (30’). Els colomencs han buscat la reacció i han arriscat amb el porter jugador a partir del minut 36. Tolrà ha tingut una bona ocasió, rebutjada per Herrero. Els locals haurien pogut resoldre el duel amb un altre xut de Drahovsky. I en el minut 39, Bernat Povill ha deixat glaçats els madrilenys amb el 3-3. Xavi Closas ha fet debutar Joan Vázquez amb el primer equip.