Patinatge

L’Olot torna a mossegar l’or al català

Patinatge artístic. El Cunit aconsegueix la primera posició en grups de xou petit amb el programa “No essence”

Amb el Palau d’Esports de Granollers pràcticament ple de gom a gom l’Olot s’ha tornat proclamar campió de Catalunya en grups xou gran amb el ball Mulla’t. En primera posició l’ha acompanyat el Cunit, en categoria de grups xou petit amb No essence.

La jornada ha començat amb els grups petits, on competien on total de 16 grups. El Cunit, amb la coreografia No essence ha estat l’últim a sortir a pista, però el primer en la classificació final. Amb 41.83 punts han aconseguit la primera plaça amb un programa que criticava l’homogeneïtzació i la falta d’essència d’un mateix. L’ha seguit amb la medalla de plata el Tona amb 40.04 punts i el ball Eternal data, on exemplificaven els perills de les xarxes socials. I la tercera plaça ha estat pel Sant Quirze. El conjunt dirigit per Llorenç Àlvarez que representaven la mítica Maria Antonieta amb el seu programa Que mengin pastís, ha obtingut un total de 31.69 punts. El Figueres ha quedat fora del podi per menys de dos punts. La classificació del podi ha estat la mateixa que la del I Open de Catalunya de xous nivell superior celebrat el passat mes de febrer.

Després d’una pausa, el campionat ha continuat amb el torn dels grups grans, la categoria estrella. Vuit grups han sortit a pista a defensar el seu ball i hi ha hagut canvis en el podi respecte al primer campionat de la temporada. El primer no s’ha mogut. L’Olot ha tornat a regnar el patinatge català, després de quedar per darrere el Girona l’any passat. Les olotines, amb el programa Mulla’t han aconseguit una puntuació total de 41.4 punts. Vestides de sirenes, el conjunt dirigit per Ricard Planiol i Ester Fàbrega tornen a mossegar la medalla d’or. El segon lloc ha estat pel Girona. Les gironines havien quedat terceres a Fontajau i avui, amb la coreografia +++, que crítica la cobdícia humana per voler sempre més diners, han anat, justament, a més. Han obtingut una puntuació total de 32.39 punts. La medalla de bronze, que al primer Open havia estat de plata, ha estat pel Tona i la seva cursa de videojoc: Fast Race. La propera parada: Campionat d’Espanya a Santander.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)