Futbol sala

Sergio González té una ruptura al lligament encreuat anterior del genoll esquerre

L’ala del Barça haurà de passar per la sala d’operacions el 19 de març i s’estarà uns deu mesos de baixa. Sergio Lozano té una ruptura fibril·lar al bíceps femoral de la cuixa esquerra i es perdrà segur les dues pròximes jornades de lliga

L’ala del Barça Sergio González té una ruptura al lligament encreuat anterior i una lesió al menisc extern del genoll esquerre que l’obligarà a passar per la sala d’operacions. Les corresponents proves mèdiques han confirmat que l’abast de la lesió que es va fer Sergio González en el partit de dimarts contra el Jaén és de gravetat i que el deixarà fora de competició durant uns 10 mesos. Al jugador de Montcada i Reixac l’operarà el doctor Joan Carles Monllau, el mateix que va intervenir Sergio Lozano, el pròxim 19 de març a l’Hospital de Barcelona. D’altra banda, Sergio Lozano, que també es va lesionar en el partit contra el Jaén, té una ruptura fibril·lar al bíceps femoral de la cuixa esquerra i es perdrà segur les dues pròximes jornades de lliga contra el Palma i el Ribera Navarra.

Amb vista als dos pròxims partits, Jesús Velasco tindrà sis jugadors de baixa. Els dos esmentats s’afegeixen a Pito, Adolfo, Yepes i Ferrao. En aquest sentit, el tècnic blaugrana ja ha comptat per l’entrenament d’avui amb tres components del filial: el francès Touré, el colombià Harrison Santos i Nicolás Marrón, el pivot que ja va viatjar a Jaén.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)