Waterpolo

Cara i creu per a l’Astrapool Sabadell i el CN Barcelona a l’Euro Cup

L’equip vallesà obté un coixí de 7 gols (18-11) contra el Tourcoing, mentre que el conjunt cenebista sucumbeix clarament contra el Vouliagmeni (13-17) en l’anada dels vuitens de final

L’Astralpool CN Sabadell afrontarà la tornada dels vuitens de final de l’Euro Cup a Tourcoing amb un bon coixí de 7 gols (18-11) ben al contrari del CN Barcelona, que ha sucumbit clarament a la Nova Escullera contra el Vouliagmeni (13-17) i tindrà molt complicat capgirar l’eliminatòria en terres gregues. Els partits de tornada es disputaran el dissabte 23 de març.

L’equip sabadellenc sempre ha portat la iniciativa (4-3, 4-2, 6-4 i 4-2) en un partit en què els atacs s’han imposat a les defenses. El madrileny Alberto Barroso, en aquest sentit, ha estat el màxim canoner local, amb 6 gols, i ha tancat la seva actuació amb un espectacular revers que ha segellat el definitiu 18-11 al marcador. El CN Barcelona sempre ha anat a remolc del Vouliagmeni (3-5, 2-6, 3-4 i 5-2), tot i que amb l’últim parcial ha pogut maquillar el resultat final. El conjunt grec ha marcat territori des del primer moment en una primera meitat impecable en les accions de superioritat (7 de 7). Marc Valls, amb 5 gols, ha estat el més encertat entre els cenebistes, mentre que en el Vouliagmeni els gols han estat molt repartits. Kalogeropoulos (3 gols) ha marcat el definitiu 13-17 a porteria buida i a l’últim instant, quan el conjunt d’Andrei Iosep atacava amb set jugadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)