Futbol sala

L’Industrias suma tres importants punts a la pista del Còrdova (2-4)

Els colomencs han dominat des de l’inici

L’Industrias Santa Coloma ha sumat una important victòria en la seva visita a la pista del Còrdova i s’ha imposat per 2-4. Els colomencs han dominat des de l’inici i s’han emportat tres punts vitals en la seva lluita per entrar entre els vuit millors.

Els colomencs han iniciat molt centrats el partit i en el segon minut de joc Cardona ja ha marcat el primer gol. L’Industrias ha tingut algunes bones ocasions per ampliar el marcador, però poc a poc el Còrdova també ha començat a crear bones ocasions i ha posar a prova al porter Borja. Hirata, en el darrer minut abans del descans, ha marcat el 0-2. Els andalusos han sortit amb molta empenta en la segona meitat, han enviat una pilota al pal, han tingut ocasions i han marcat l’1-2. Ramos ha fet l’1-3, i en l’últim minut el Còrdova s’ha tornat a apropar, però Tolrà ha anotat el 2-4 definitiu.