Més esport

Perona i Puigneró entre les vencedores de la IV trobada internacional de kick boxing femení Top Queens

El passat dissabte 9 de març el pavelló municipal Germans Margall de Malgrat de Mar va acollir la quarta edició de Top Queens, esdeveniment esportiu internacional de kick boxing femení, que va tenir entre les vencedors a les catalanes Clàudia Perona i Mar Puigneró.

Top Queens dóna visibilitat a l’esport femení i té com a objectiu reivindicar el paper de la dona dins dels esports de contacte, coincidint amb el mes de la dona.

La trobada va reunir atletes de 12 nacionalitats diferents i va tenir una assistència de més de 2.000 espectadors. Com cada edició va comptar amb el suport de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, peça fonamental per a la celebració de l’esdeveniment. L’alcaldessa del municipi, Sònia Viñolas Mollfulleda; el regidor d’esports Miguel Àngel Ruíz Gimènez; i el regidor de turisme Jordi Lluís Farré Adrogué, van assistir a aquesta vetllada esportiva.

En aquesta ocasió, Top Queens va emmarcar-se dins de la primera edició de Road2Enfusion a Catalunya, sent Malgrat de Mar (Barcelona), el primer municipi que va acollir la celebració d’aquest esdeveniment. Enfusion és un dels tres campionats més importants de kick boxing a nivell mundial, juntament amb Glory i One FC, les últimes edicions del qual s’han celebrat a Dubai, la Xina, els EUA i els Països Baixos.

La participació masculina d’aquesta primera edició d’Enfusion va comptar amb figures referents del kick boxing com el català Khyzer Hayat, triple campió mundial de muay thai i K1; Antonio Campoy, campió d’Europa de K1; o Ayoub El Madjoub, multicampió d’Espanya de kick boxing. Entre combats femenins i masculins, a Enfusion es van disputar un total de 30 combats, 15 professionals i 15 amateurs, en diferents modalitats.

Combats professionals

1. Khyzer Hayat, català, (TOP KING MALGRAT) VS Leandro Mendoncá, portuguès, (PORTUGAL) / Vencedor per punts: Khyer Hayat ? Combat estel·lar com a tancament d’esdeveniment

2. Claudia Perona, catalana, VS Janire Carricondo, basca, (ELIT BILBAO)/ Vencedora per punts: Claudia Perona

3. Antonio Campoy, català, (SPARTA BCN) VS Abdo Chaadi, andalús, (ULTIMATUM SCHOOL- MÀLAGA )/ Vencedor per punts: Antonio Campoy

4. Abdelali Jebbour, francès, (BOXE ACADEMY) VS Alejandro Cortada, català, (ANTARAI) ? Vencedor als punts : Abdelali Jebbour

Combats amateur

1. Mar Puigneró, catalana. (TOP KING MALGRAT) VS Annabel Fernández, catalana, (TOP TEAM ) / Vencedora als punts: Mar Puigneró

2. Alba Díez, aragonesa, (BOXE ACADEMY) VS Carla Sorribes, valenciana, (KAIZEN BURRIANA ) / Vencedora per punts: Alba Díez

Tanmateix, Enfusion Top Queens és una iniciativa solidària els fons recaptats de la qual, fruit de la venda d’entrades, aniran destinats a l’Associació de Formació Esportiva Malgrat (AFE Malgrat) dedicada, mitjançant la pràctica esportiva i les arts marcials, a treballar amb nens i joves en perill dexclusió social i en famílies desafavorides. AFE Malgrat col·labora estretament amb Serveis Socials i diferents programes d’integració i formació.

Enfusion Top Queens és una trobada de repercussió internacional, organitzada per l’escola d’Arts Marcials i Esports de Contacte Top King Training Center de Malgrat de Mar i Boxe Academy 82 de Tolosa (França), amb el suport de l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

L’esdeveniment compta amb l’homologació esportiva del Consell Superior d’Esports (CSD), la Federació Espanyola de Kickboxing i Muay Thai (FEKM) i la World Association of Kickboxing Organizations (WAKO), organisme reconegut pel Comitè Olímpic Internacional COI.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)