Futbol sala

L’Industrias empata a casa (1-1) contra el Xota, un rival molt directe

Els navarresos s’han avançat i els colomencs han anivellat el partit i han estat superiors en la segona meitat

L’Industrias ha empatat a casa contra el Xota (1-1) un rival molt directe en la llita per entrar en el play-off dels vuit primers. Els colomencs ocupen el novè lloc i els navarresos els desè. Els dos equips han tingut ocasions en els primers minuts i el primer en avançar-se ha estat el Xota en el minut quinze. Els colomencs han tingut alguna bona ocasió abans del descans i han continuat creant perill en la segona meitat. Al minut cinc de la represa Niel·lo ha empatat (1-5). Els jugadors de l’Industrias han buscat el segon gol, però han topat amb la bona actuació del porter del conjunt navarrès. En els últims minuts els locals han atacat de cinc i sense porter, però l’empat s’ha mantingut.