Hoquei sobre herba

El Junior i el Club de Campo, protagonistes d’una altra final de la copa de la reina

Serà el sisè cop en les nou últimes edicions que s’enfronten en el partit decisiu del torneig del KO

El Junior i el Club de Campo protagonitzaran la final de la copa de la reina per sisena vegada en les nou últimes edicions. Aquesta tarda han complert el seu paper de favorits i s’han desfet, respectivament, de l’Egara (5-1) i l’Atlètic Terrassa (3-2) en el torneig disputat a Benalmádena.

El Junior ha resolt la semifinal contra l’Egara en un espectacular tercer quart (4-0). Julia Strappato, venint des del darrera, ha aprofitat el primer control de Laura Bosch per inaugurar el marcador a l’inici del segon quart. Però ha estat després de la represa en què les santcugatenques han exhibit tot el seu potencial ofensiu i amb els gols de Laia Vidosa (penal corner), Gabriela Pérez, Tere Lima i Berta Serrahima (penal corner) han encarrilat l’accés a la final. Júlia Pons, també de penal corner, ha signat el gol de l’honor ratllat (5-1). L’últim període ja no ha tingut cap emoció.

Molt més anivellada ha estat la semifinal entre l’Atlètic i el Club de Campo. El conjunt terrassenc s’ha avançat dues vegades en el segon quart, amb els gols de Júlia Calvo (0-1) i Mar Solà (1-2), després d’un penal corner. L’equip madrileny ha hagut d’esperar a l’últim període per consumar la remuntada (3-2) i accedir a la seva novena final de copa consecutiva.