Hoquei sobre herba

El RC Polo obté el seu 32è títol de copa

Hoquei herba. Derrota l’Atlètic Terrassa en els ‘shoot-outs’ en la final. En dones, el Junior cau el cap ben alt amb el Club de Campo (1-0)

El RC Polo va aixecar, ahir al camp de La Estupa de Benalmádena, el seu 32è títol de la copa del Rei des del 1916, superant l’Atlètic Terrassa en els shoot-outs (4-2), després que el temps reglamentari finalitzés amb 2-2. El Polo es va avançar per 2-0 amb gols de Zaldúa i Recasens, però els egarencs van empatar mitjançat els germans Pau i Pepe Cunill. En els shoot-outs, l’actuació del porter del Polo Luis Calzado va ser clau. Primer, va aturar un intent a Pepe Cunill. El videoarbitratge el va fer repetir en un penal stroke i va tornar a evitar el gol del mateix llançador amb una aturada espectacular. Posteriorment, va frenar l’intent de Marc Vizcaín, sentenciant la final. Pel Polo havien marcat Recasens, Fortuño, Reynés i Piera i per part de l’Atlètic Terrassa, Malgosa i Bonastre. L’Atlètic Terrassa ja havia perdut també en els shoot-outs la final del 2023 contra el Club de Campo.

Un gol de Begoña García en el tercer període va condemnar el Junior en la final femenina contra el Club de Campo (1-0), que obté el seu 19è títol. L’equip de Guillem Carnicer va lluitar fins al darrer segon, però la bona defensa dins l’àrea del conjunt madrileny i la capacitat de resolució de García en una gran acció d’atac van ser determinants. El Junior, que no va estar encertat en atac i va desaprofitar un penal córner, va pispar la darrera lliga al Club de Campo, però no ha pogut aixecar la seva tercera copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)