Handbol

Raúl Entrerríos deixarà la coordinació de la base del Barça a final de temporada

L’exjugador asturià vol buscar “nous reptes professionals” després d’haver exercit de coordinador de la base de l’handbol blaugrana durant els tres últims cursos

Raúl Entrerríos (Gijón, 1981), actual coordinador de la base de l’handbol, deixarà el Barça al final d’aquesta temporada per buscar “nous reptes professionals”. L’exjugador asturià va defensar la samarreta blaugrana durant onze temporades i, després de la seva retirada, ha estat els últims tres cursos al càrrec de l’handbol formatiu del club. En la seva primera temporada com a coordinador de la base, també va ocupar la banqueta del juvenil.

Raúl Entrerríos va arribar al Barça l’estiu del 2010 i fins a la seva retirada va guanyar tres Champions (2010/11, 2014/15 i 2020/21), a més d’11 lligues Asobal, vuit copes del rei i cinc Super Globe, entre d’altres títols. L’asturià va deixar la pista l’estiu del 2021 com a capità de l’equip. Des d’aquell moment, Entrerríos va passar a ocupar la coordinació de la base, càrrec que ostentarà fins al 30 de juny de la present temporada.

Aquest és el text íntegre del seu comiat: “Hola, culers. Estic aquí per comunicar-vos que després de moltes temporades formant part d’aquest gran club, primer com a jugador i després com a tècnic, ha arribat l’hora de posar fi a aquesta inoblidable etapa. I encara que ha estat una decisió difícil de prendre, sento que és el moment de cercar nous reptes.

Quan vaig decidir retirar-me al Barça, ho vaig fer valorant el privilegi que suposava fer-ho en un lloc únic com aquest i l’oportunitat de seguir vinculat a l’alt rendiment a la secció d’handbol. Després de 20 anys com a jugador d’handbol, m’he esforçat per adaptar-me a les necessitats del club en una nova posició desconeguda per a mi i l’enorme canvi que implica abandonar la pràctica esportiva.

Han estat uns anys intensos plens d’aprenentatges. Poder acompanyar els joves a la seva formació ha estat una experiència molt enriquidora. I al llarg d’aquest procés també he tingut l’oportunitat d’aprendre dels grans professionals que componen l’staff tècnic de l’handbol formatiu i compartir handbol amb tots ells. Visca el Barça!”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)