Futbol sala

Jesús Velasco: “Hem de competir amb el que tenim”

L’entrenador del Barça, Jesús Velasco, ha demanat als seus pupils competir a la copa d’Espanya que es disputa a partir d’aquest dijous a Cartagena, amb el duel de quarts de final contra l’Osasuna Magna Xota, malgrat les quatre baixes importants que arrossega el seu equip. “Estem fent una òptima temporada tenint en compte la situació de l’equip. A partir d’aquí, cal competir amb el que tenim i intentar fer-ho tan bé com sigui possible”, ha afirmat Velasco des de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

El Barça disputarà la competició sense els lesionats Sergio Lozano, Ferrão, Alex Yepes i Sergio González, que aquest mateix dimarts passa pel quiròfan per operar-se del genoll esquerre i estarà de baixa fins a finals de gener de l’any que ve.“Tots som conscients de la situació en què ens trobem, però cal competir, donar la cara i el millor de nosaltres en cada competició que juguem. Toca la Copa d’Espanya, que és espectacular”, ha valorat el tècnic blaugrana després de ser preguntat per la situació física de l’equip.

Així mateix, Velasco ha avisat dels perills de la Xota, que actualment ocupa la desena posició a la lliga, i afrontarà el matx contra el seu equip com “una final”, ha subratllat. En la mateixa línia, s’ha referit el porter Dídac Plana, que ha opinat que serà un duel “sense xarxa” en què regnarà la igualtat. “Espero un rival molt competitiu, perquè és un dels partits més grans de l’any per a ells”, ha dit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)