Més esport

La Pa amb Tomàquet, amb cinc curses diferents

La cursa Pa amb tomàquet de Santa Coloma de Farners prepara la seva desena edició, que es farà el 20 i el 21 d’abril. De fet, no és una sola cursa, perquè n’inclou cinc, amb la novetat del quilòmetre vertical. També es farà una marató, un trail, una cursa express de 13 quilòmetres, la marxa popular i una cursa per als més menuts, organitzades per Fast Competició. “A hores d’ara, quan falta un mes ja tenim un 80% d’inscripcions, i en el cas de la cursa express s’han tancat per aforament complet”, explicava durant la presentació el regidor d’esports de Santa Coloma, Jordi Cullell. A més de les proves, Núria Picas farà una conferència, el dissabte 20 (18.15h).

En aquesta edició, s’han unit la cursa esportiva i una fira gastronòmica. “La unió d’esport i cultura ens permetrà convertir el que eren dues trobades referent, en una de sola i potenciar-ne el seu atractiu a través de la gastronomia i de l’esport”, destacava l’alcaldessa de Santa Coloma, Carme Salamanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)